Dom > O nas


H ANGZHOU ZHENGJIU MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD. je strokovni proizvajalec pivovarne, fermentacije in destilacije, ki ima napredno vodstveno ekipo, močno ekipo za raziskave in razvoj ter usposobljene delavce za načrtovanje, proizvodnjo in testiranje izdelkov. Tudi naša zanesljiva servisna ekipa je vedno pripravljena, da našim strankam zagotovi boljše storitve in reši težave za naše stranke.

 

Naše podjetje je celovit in strokovni proizvajalec, specializiran za oblikovanje, razvoj,   proizvodnjo, prodajo, namestitev in poprodajne storitve pivovarne,   destilarna oprema,   cisterne za predelavo hrane in pijač in še veliko več!   Naši 4 glavni proizvodi so naslednji:

1) Brew Equipments, vključno z velikim in srednje velikim pivovarnim projektom, sistemom saharizacije,   rezervoar za fermentacijo,   svetlo posodo,   oprema za filtriranje, oprema za razmnoževanje kvasa, sistem za čiščenje CIP in še več vrst pomožne opreme za potrebe pivovarstva.

       

2) Oprema za destilarno, ki vključuje naše lončene in refluksne tuljave, ki jih lahko široko uporabljamo za domačo destilacijo in laboratorijsko testiranje. Naš kompleksni sistem destilacije se lahko uporablja tako za pivovarne kot za vinarske tovarne, kot tudi za vse alkoholne pijače.


3) Stroji za hrano in pijačo, vključno z rezervoarji za skladiščenje iz nerjavečega jekla, rezervoarji za mešanje, rezervoar za ogrevanje in hlajenje, rezervoar za mleko, rezervoar za vrenje, toplotni rezervoarji, emulgirni stroj, naprave za izdelovanje smetane, oprema za sterilizacijo, oprema za fermentacijo, oprema za sterilizacijo, Sendvič kotli, čistilni stroji in filtrirne serije.


4) Oprema za obdelavo vode, ki vključuje celoten sklop sistemov za čiščenje vode in opremo za stalno dovajanje vode.   Dobavljamo tudi dele za obdelavo vode, kot so natančni filtri, filtri za filtriranje, membranske hiše, vodni filtri, sistemi za povratno osmozo in še veliko več.   Na Zhengjiu Machinery smo ponosni z zagotavljanjem najvišjega standarda storitev s prevzemom odgovornosti za vpliv naših poslovnih strank,   dobavitelji,   zaposleni,   skupnosti in okolje.


NAŠA NOVA DEJAVNOST Začni od februarja 2017

IMG_8311.JPG IMG_8317.JPG

1 (23) .jpgIMG_7625.JPG

Map.png

Tukaj je naš urad v novi tovarni:


Tukaj je predstavitev nove tovarne z našimi sodelavci na srečanju vsako jutro:

Vsakodnevno bomo govorili o načrtu proizvodnje, izdelali načrt dela.

Factory Meeting .jpg

Tukaj je video predstavitev stare tovarne z našimi zaposlenimi starejšo tovarno (prej ena): 正久全体合照.JPG