Širokopasovni sistem pivovarne opreme za pivo

Širokopasovni sistem pivovarne opreme za pivo

Osnovne informacije Smo strokovni proizvajalec opreme za pivsko pivovarno in izdelujemo opremo za pivovarstvo z dnevno proizvodnjo od 100 do 2000L. Najboljše rešitve in osnutek projekta lahko izdelate za vaš načrt opreme za pivo glede na vaše zahteve, zato bi radi povedali, kaj je ...

Detailed description

Osnovne informacije

Paket: škatla Specifikacija: CE / ISO9001
Blagovna znamka: Zhengjiu Stroji Izvor: Hangzhou, Kitajska
Obseg opreme piva: 500L Oprema za pivo Pijača Materail: S. S 304
Oznaka HS: 84384000 Proizvodna zmogljivost: 60 KM / leto Po prodaji

Smo strokovni proizvajalec pivovarske opreme za pivovarstvo in izdelujemo opremo za pivovarsko pivarjenje z dnevno proizvodnjo od 100 do 2000L. Najboljše rešitve in osnutek projekta lahko izdelate za vaš načrt opreme za pivo glede na vaše zahteve, zato bi radi povedali, kakšna je vaša zahteva in nam pošljete več informacij, vam bomo dali najboljšo storitev.

To je popoln sistem pivovarstva za pivovarno. Pivovarna oprema piva je dobra izbira za pub ali restavracijo, ki piva pivo za stranko na prizorišču. Poleg tega lahko dobavljamo tudi pivovarsko opremo za pivo. Imate tudi možnost, da lahko napolnite pivo v sodih ali steklenicah, da bi ustanovili tovarno pivovarnih piva.

Želite prejeti vašo poizvedbo. Hvala.


Zhengjiu Stroji je eden od vodilnih Kitajske široke velikosti obseg proizvajalcev in proizvajalcev opreme za pivovarsko opremo, dobaviteljev, dobrodošli za nakup našega popusta in poceni široke velikosti obsega pivnega sistema pivovarne opreme ali veleprodajne nizke cene široke velikosti obsega pivnega sistema pivovarne opreme, izdelane v Hangzhou Kitajsko iz naše tovarne.

Hot Tags: Kitajska, Hangzhou, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, veleprodaja, poceni, nizka cena, kupujejo popust na Kitajskem.
Sorodni izdelki
Feedback