Dom > Novice > Vsebine

Q: Kaj elementi določajo stroške pivovarne najbolj?

Q: Kaj elementi določajo stroške pivovarne najbolj?

Obstajajo 4 vidiki, ki določajo stroške pivovarne: velikost serije, letna zmogljivost, zaključni in avtomatizacijo.


Q: Kaj velikost pivo pivovarne stavba potrebujem?

Za Pivovarna in pivnica je veliko odvisno od tega, kaj je vaš letni obseg in kako veliko različnih vrst piva želite ponuditi. Minimalna površina začne pri okoli 20m2. Obstajajo tudi nekatere zahteve za oceno območja v naših različnih sistemov pivovarn v specifikaciji zgoraj.
Za microbreweries glavni dejavnik je letni obseg. Za majhne microbreweries je površina 300m2 pogosto več kot dovolj.
Za podrobnosti o projektu, lahko vam natančne dimenzije in zahteve.


Q: Ali lahko pivo vseh vrst piva v pivovarni opreme Tiantai?

V nasprotju s fermentacijsko sistem odprtega plovil, ki se uporablja predvsem v vzhodni Evropi in Nemčiji, lahko vsi stili piva se varijo z našim sistemom. To pomeni, da se lahko na veliko različnih ales in lagers. Glede na infekcijski slog Lambics, ne priporočamo pivovarn ali pakiranje teh piva na skupni opreme.


Q: Kako dolgo traja oprema pivo traja?

Glede na dejstvo, da se večina elementov v pivovarni iz nerjavečega jekla, dolgoživost pivovarne je visoka. Glede na pravilno vzdrževanje in pazljiva uporaba kemikalij, lahko pivovarna se uporablja intenzivno, za približno 20 do 30 let. Za nekatere elemente, kot so polnila in labelers z veliko gibljivih delov krajšo življenjsko dobo, je treba obravnavati in več vzdrževalnih del bo potrebno, odvisno od uporabe.


Q: Ali mi lahko pomaga z mojim celotnega projekta pivovarne?

Naše poslanstvo je pomagati našim strankam s svojimi pivovarn potrebe od začetka do konca in graditi dolgoročne odnose z njimi. Mi vam lahko pomaga pri vseh vidikih svojega piva potrebe ali delo z enim od naših partnerjev, da se prilagodimo potrebam.

Pišite mi in dobite strokovni svetovalec!

Pls. uporabo e-pošte, WhatsApp ali facebook messenger, ne morem sprejeti povratne informacije povratne te spletne strani, hvala.

Par: ne

Naslednji: ne